Tijdelijke huisvesting

150+

Projecten afgerond

85+

Opdrachtgevers

17+

Jaar ervaring

Een project starten?

Tijdelijke huisvesting voor de massa

We ontwikkelen tijdelijke of semi-permanente huisvestingslocaties van concept tot uitvoering. We ondersteunen onze opdrachtgevers in het gehele traject van locatie schouw, opbouw, onderhoud en zelfs afbouw met hierin altijd oog voor de belangen van stakeholders en transparantie in de financiën.

In de laatste jaren hebben wij talloze locaties gerealiseerd over een wijde selectie van verschillende panden en/of percelen. Aan de hand van uw inhoudelijke doelstelling of missie, bepalen we samen de vorm. Wij coördineren alle verschillende betrokken partijen voor een soepele samenwerking.

Op het gebied van projectmanagement kunnen wij u op diverse manieren bijstaan. Vlieg ons in voor projectmatige ondersteuning waar extra capaciteit nodig is of zet ons in voor de totaalaanpak van uw plan. Wij gaan gecoördineerd met ieder vraagstuk aan de slag. We tackelen onvoorziene problemen en kunnen snel schakelen.

Met ons netwerk en organisatie skills verzorgen we de randvoorwaarden om projecten in goede banen te leiden. Ons maatwerk zorgt voor een nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. We denken mee, maar u heeft altijd de leiding.

Zeer fijne ervaring met De Maatschap. Schakelen snel,  zeer professionele aanpak, dit bedrijf heeft alle ingrediënten in huis om binnen no time een volledige locatie om te toveren tot een werkbare vluchtelingen opvang.

Jacqueline

Locatiemanager opvang Alblasserdam

Waarom kies je voor de Maatschap producties?