Technische- en siteproductie van evenementen

150+

Projecten afgerond

85+

Opdrachtgevers

17+

Jaar ervaring

Een project starten?

Projectmanagement waar je op kunt vertrouwen.

Een leeg grasveld, het stadscentrum of een ruime zaal, wij zien overal een potentiële evenementenlocatie. De basis voor elk succes? Een sterk logistiek plan, ondersteund met bouwtekeningen die de infrastructuur van het evenement bepalen. Een ijzersterk plan voor u, voor ons en voor onze leveranciers. Wij zijn dé betrouwbare partner voor gedegen technische- en site productie. Maar we zijn niet alleen technisch sterk, we zijn ook uw creatieve sparringpartner. We worden graag uitgedaagd en daarom is uw creatieve wens is ons technische bevel. En juist daar waar we onvermijdelijke hobbels moeten nemen, floreren wij.

Site productie

De site productie begint met een technische tekening. We brengen de mogelijkheden van een evenemententerrein in kaart. Met een goed ontwerp snijdt het mes aan twee kanten: enerzijds garandeert het de veiligheid van bezoekers en vormt het daarmee de basis voor het verkrijgen van vergunningen, anderzijds draagt een goed ingerichte locatie bij aan een optimale beleving voor de bezoeker.

Technische productie

Er is veel nodig voor een goede productie, een licht- en geluidsplan is niet de enige succesfactor: zo is er een stroomvoorziening plan nodig om die indrukwekkende lichtshows te kunnen uitvoeren. Om voorbereid te zijn op elke denkbare situatie maken we een veiligheids- en mobiliteitsplan zodat alles op rolletjes loopt en de bezoeker een fantastische ervaring heeft. Voor een sensationele act is een stevig stage design nodig. Dit alles doen we met een realistisch, eerlijk budget en transparante communicatie. U hebt de regie en het concept in handen, wij vullen aan waar we nodig zijn. Alle zorgen over essentiële faciliteiten zijn voor ons.

Wij nemen technische zorgen weg waardoor u zich kunt focussen op de inhoud.

 

“De Maatschap is sinds jaar en dag een solide partner gebleken…. De goede productionele ondersteuning, scherpe prijsstelling en stipte naleving van de gemaakte afspraken hebben er toe bijgedragen dat Den Haag zich kon ontwikkelen tot de snelst groeiende studentenstad van Nederland….”

Valentijn Schulz

Haagse Hogeschool, eventcoordinator

Waarom kies je voor de Maatschap producties?