In opdracht van de Gemeente Delft hebben wij meerdere checkpoints waar polsbandjes worden uitgegeven geïntroduceerd ter vervanging van het coronatoegangsbewijs middels de QR-code. Dit met als doel de drug wegnemen en ondernemers ontlasten bij de toegang tot horeca- en andere gelegenheden waar men een controle op het coronatoegangsbewijs moet uitvoeren.

Op verschillende plekken in de stad konden bezoekers hun CoronaCheck-app laten scannen, om zodoende een polsbandje te krijgen waarmee ze de hele dag toegang tot de horeca hadden zonder de QR-code opnieuw te scannen.

Ondanks dat zowel de Gemeente Delft als de horecaondernemers erg tevreden waren is besloten het project na de pilotperiode te beëindigen.  Dit met als voornaamste reden dat het niet voldoende is opgepikt door het publiek. Alle partijen zijn er van overtuigd dat het uitblijven van het succes voor het grootste deel veroorzaakt werd door het niet open zijn van de nachthoreca.

De grootste uitdaging in dit project zat in de snelheid waarmee het opgezet moet worden. De GO voor dit project werd slechts 48 uur voor dat het project live ging gegeven. Hierdoor moest binnen twee dagen alles geregeld worden: hardware, projectplanning, personeel, stroomvoorzieningen etcetera.