Project management

150+

Projecten afgerond

85+

Opdrachtgevers

17+

Jaar ervaring

Een project starten?

Projectmanagement om op te vertrouwen.

Van milieucoördinatie tijdens de Zwarte Cross tot het bouwen van corona teststraten voor de GGD. U kunt ons zorgeloos tijdelijke projecten toevertrouwen. Aan de hand van uw inhoudelijke doelstelling of missie, bepalen we samen de vorm. Wij coördineren alle verschillende betrokken partijen voor een soepele samenwerking. 

Op het gebied van projectmanagement kunnen wij u op diverse manieren bijstaan. Vlieg ons in voor projectmatige ondersteuning waar extra capaciteit nodig is of zet ons in voor de totaalaanpak van uw plan. Wij gaan gecoördineerd met ieder vraagstuk aan de slag. We tackelen onvoorziene problemen en kunnen snel schakelen.

Met ons netwerk en organisatie skills verzorgen we de randvoorwaarden om projecten in goede banen te leiden. Ons maatwerk zorgt voor een nauwe samenwerking met u als opdrachtgever. We denken mee, maar u heeft altijd de leiding.

“De Maatschap is sinds jaar en dag een solide partner gebleken…. De goede productionele ondersteuning, scherpe prijsstelling en stipte naleving van de gemaakte afspraken hebben er toe bijgedragen dat Den Haag zich kon ontwikkelen tot de snelst groeiende studentenstad van Nederland….”

Valentijn Schulz

Haagse Hogeschool, eventcoordinator

Waarom kies je voor de Maatschap producties?