Marketing producties

150+

Projecten afgerond

85+

Opdrachtgevers

17+

Jaar ervaring

Een project starten?

Marketing producties op maat

Met een effectieve marketing productie zijn meerdere bedrijfsdoelen te behalen. Het kan uw bedrijf op de kaart zetten, de relatie met uw doelgroep verbeteren of u zet het in om een nieuw product te introduceren of uw vaste klanten te bedanken.

Helaas blijkt in de praktijk dat de marketingafdeling het al druk genoeg heeft. Is dit herkenbaar? Schakel ons in wanneer u capaciteit te kort komt. We zetten onze tanden in elk concept, hoe ambitieus of bescheiden ook.

Bedrijfsevenementen

De winst van een goede marketing productie zit hem in het verkrijgen van naamsbekendheid. Het consumentenvertrouwen wordt vergroot en de band met uw klant versterkt. Maar ook congressen en zakelijke evenementen maken bedrijfsdoelen waar. Bedrijfsevenementen worden steeds frequenter ingezet. Het is een middel om aan relaties of doelgroep te laten zien wat u in huis heeft. Wij helpen op praktisch niveau en geven letterlijk en figuurlijk het podium voor uw inhoud.

Elke opdracht is anders, dat vinden we juist leuk. We ondersteunen met al onze ervaring en nemen zorgen weg over de uitvoering. Moeilijkheden zien we niet, enkel mogelijkheden.

Schakel ons in voor jouw volgende:

  • expositie
  • beurs
  • congres
  • workshop
  • seminar
  • symposium
  • publieksevenement

“De Maatschap is sinds jaar en dag een solide partner gebleken…. De goede productionele ondersteuning, scherpe prijsstelling en stipte naleving van de gemaakte afspraken hebben er toe bijgedragen dat Den Haag zich kon ontwikkelen tot de snelst groeiende studentenstad van Nederland….”

Valentijn Schulz

Haagse Hogeschool, eventcoordinator

Waarom kies je voor de Maatschap producties?