Ons verhaal

We begonnen met het produceren van een klein festivalletje op twee laptops in de loods van een viskwekerij. Inmiddels zijn we vele mooie producties verder.

Toen evenementen stil kwamen te liggen door de corona-crisis lieten wij ons niet uit het veld slaan, het joeg onze motor juist harder aan. Wij wisten dat onze organiserende kracht ook buiten de evenementensector zeer goed in te zetten viel en aangemoedigd door onze eerdere positieve samenwerkingen met overheid en gemeenten, zijn we teststraten gaan opzetten. We bouwden ze van plan tot uitwerking in nog geen vijf dagen.

Doen waar we goed in zijn.

Met onze ruime ervaring in publieks- en bedrijfsevenementen en het inzetten van capaciteit op korte termijn, zijn wij een duizendpoot binnen de evenementensector. Door onze overwonnen uitdagingen worden wij niet benauwd van het idee iets over het hoofd te zien. Ook onvoorziene tegenslagen slaan ons niet uit het veld, ze stimuleren ons eerder om nog creatiever te worden.

Onze klanten worden blij van ons omdat wij weten waar de behoefte van de klant ligt. U krijgt als klant het podium, wij doen de backstage. We zijn aanpakkers en regelaars, u bewaakt de bedrijfsdoelen. We begrijpen dat u de regie wilt, wij ondersteunen u in creativiteit en in productiviteit. Dit alles is mogelijk door ons persoonlijke en nauwe contact. We worden één met uw team. En naderhand doen we niets liever dan samen het succes vieren! 


150+

Projecten afgerond

85+

Opdrachtgevers

17+

Jaar ervaring

Een project starten?

Initiatie

01

Conceptuitwerking en technische tekeningen

02

Budgetering

03

Offertefase

04

Voorproductie

05

Uitvoering

06

Evaluatie

07